Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker

Word die high performer binnen jouw vakgebied!

Ik help jou als high potential om het maximale uit jezelf te halen zonder gek te worden!

Als high performance coach transformeer ik jou naar een enthousiaste en energieke top performer!

Wil jij:
– Pieken zonder op te branden
– Je volledige potentieel benutten
– Het maximale uit jezelf en jouw leven halen

Plan dan nu direct jouw match call in!

Wil jij het maximale uit jezelf, jouw leven en jouw carrière of business halen? Maar weet je niet exact hoe?

 • Je merkt dat je aan je plafond zit en je hebt moeite om door te breken
 • Je voelt aan alles dat er meer in zit, maar het komt er niet uit
 • Je vindt het lastig om duidelijke keuzes te maken en stappen te zetten
 • Je zit jezelf soms in de weg met je ambitie en je drive en je voelt continue de druk om te presteren
 • Je vind het lastig om routines vast te houden en door te zetten
 • Je wilt meer rust en focus
 • Je hebt moeite om je doelstellingen te halen
Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker

Ik geloof dat iedereen het verdient om succesvol te zijn en het maximale uit zichzelf en uit het leven te halen!

"Waarom zou je een gewoon leven leiden als je een buitengewoon leven kunt leiden".....

Ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is….

Maar als je echt wil en consistent stappen durft te zetten, is het ook voor jou echt mogelijk! Dat is waarom ik al tientallen professionals geholpen heb om high performer te worden en hun potentieel maximaal te benutten!

“De sessies hebben mij concrete handvaten gegeven om het beste uit mijzelf te halen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De tips en tricks die je leert zijn niet alleen tijdelijk handig, deze kun je meenemen door het leven en volledig je eigen maken. Hendrika helpt je bij het leren wat jouw sterktes en zwaktes zijn, en daar juist op in te zetten. Ik voel me bewuster, zelf verzekerder en strijdlustiger na onze coaching sessies en ben er van overtuigd dat dit mij gaat helpen mijn doelstellingen te behalen.”

“Hendrika is een hele fijne mentor die goed luistert naar waar je behoefte aan hebt en daar goed op in speelt. Door de sessies met Hendrika voel ik me zelfverzekerder en krachtiger binnen mijn huidige functie. De tips en trics die zij heeft gedeeld, neem ik de rest van mijn loopbaan mee. Zowel privé als zakelijk ben ik enorm gegroeid de afgelopen maanden en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.”

Waar kunnen we mee aan de slag?

Meer energie
 • Sporten, voeding, slaap, ontspanning
 • Een positieve en krachtige mindset 
 • Het bouwen en vasthouden van routines
Meer succes en daarmee financiële vrijheid
Meer focus en daarmee meer rust
 • Structuur aanbrengen
 • Balans in je dagen en je leven
 • Duidelijke doelstellingen en een actieplan
 • Omgaan met tegenslagen
 • Keuzes maken

Hi, ik ben Hendrika!

Te vaak nog houden mensen vast aan bepaalde denk- en werkpatronen waardoor ze niet goed weten hoe ze echt in actie moeten komen. Laat staan hoe ze verandering volhouden en ook op de lange termijn dingen echt met succes kunnen doorzetten.

Ik geloof dat iedereen het verdient om succesvol te zijn en het maximale uit zichzelf te halen. Te vaak nog blijft het potentieel van iemand onbenut en dat is gewoon doodzonde!

Als je nu denkt dat ik succesvol geboren ben dan zal ik je alvast uit de droom helpen, want dat ben ik allesbehalve. Met keihard vallen en opstaan, hard werken en met een bak doorzettingsvermogen heb ik m’n weg gevonden en m’n succes opgebouwd zonder gek te worden.

Welke overtuigingen mij geholpen hebben om dit te bereiken?

 • Anything is possible if your motivation is big enough
 • Challenge the status quo! What if things can be done differently?
 • Think and play big!

Wil je meer weten over mijn verhaal of ben jij klaar om die high performer in jouw vakgebied te worden?

Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker