Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker

De podcast voor enthousiaste en energieke top performers!

Wil jij inspiratie, tips, tricks en persoonlijke ervaringen horen over mindset, vitaliteit, productiviteit en persoonlijk leiderschap?

Top 5 meest beluisterde afleveringen

De nieuwste afleveringen!

Podcast #30: Let's talk burnout!

Vaak denken mensen dat iemand een burn-out krijgt van heel veel werken, van een baan die ze niet leuk vinden, een irritante micromanager of wanneer ze slecht betaald krijgen. Niets is minder waar… Je kunt ook een burn-out krijgen terwijl je jouw droombaan hebt… Of terwijl je een berg geld verdient… 

Podcast #29: In gesprek met Isabel Moll

Afgelopen week had ik Isabel Moll bij mij in de podcast en als er iemand is die mij inspireert dan is zij het wel. Niet alleen mij, ik denk dat zij een inspiratie voor velen is! Haar openheid, haar eerlijkheid, hoe ze naar haar team kijkt en hoe zij zichzelf is. De reis die zij heeft afgelegd en hoe ze gekomen is waar ze nu staat. Deze aflevering WIL je echt NIET missen!

Podcast #28: In gesprek met Kim van der Plas

In deze aflevering ga ik in gesprek met Kim van der Plas! Je hoort alles over haar weg naar succes, de combi ondernemerschap met 3 kids, wat employer branding nou eigenlijk inhoudt en we praten uitgebreid over hoe je verleden niet altijd bepaald hoe je toekomst eruit!