Kickass

Kick-Ass!

“Een praktisch en overzichtelijk handboek om het maximale uit jezelf te halen en voor succes te gaan. Geschreven met dezelfde energie en passie die Hendrika in het echte leven ook uitstraalt. Makkelijk te lezen en gelijk toe te passen in je eigen leven/carrière. Het zetje wat je soms nét nodig hebt om een volgende stap te zetten. Aanrader!”

Wil jij als eerste Kick-Ass ontvangen? Reserveer dan nu direct jouw exemplaar via een onderstaande link of bij onder andere Bruna, Bookspot, Scheltema of De Vries van Stockum!

Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen!

Wil jij een succesvolle carrière opbouwen, maar daarnaast ook nog tijd overhouden voor een fijn privéleven? Wil jij op de toppen van je kunnen presteren zonder gestrest te raken?

Dan is dit complete en praktische handboek geschreven voor jou!

Dankzij de inzichten en adviezen in dit boek creëer je meer structuur en rust en heb je meer energie en succes. Lees het en haal ook het maximale uit jezelf en je leven!

Slimmer werken, Beter presteren, Minder stress!

Wat kun je verwachten?

  • Je ontdekt waar jij goed in bent, zodat je jezelf kunt onderscheiden en vanuit jouw kracht kunt werken en leven
  • Je krijgt inzicht in jouw passie en motivatie, zodat je concrete doelen kunt stellen die je ook echt kunt realiseren
  • Je leest hoe je een krachtige en positieve mindset kweekt, die jou helpt om succesvol, gelukkig en weerbaar te zijn
  • Je leert welke tools je kunt inzetten om efficiënter en effectiever te werken, zodat je dagen meer rust en structuur krijgen en je niet meer geleefd wordt door de agenda van anderen
  • Je wordt meester over je energieniveau zodat je elke dag ruim voldoende energie hebt om je plannen uit te voeren
  • Je ontdekt welke essentiële skills je moet ontwikkelen om jezelf krachtig te positioneren en presenteren

Wat zeggen anderen?

“Een praktisch en overzichtelijk handboek om het maximale uit jezelf te halen en voor succes te gaan. Geschreven met dezelfde energie en passie die Hendrika in het echte leven ook uitstraalt. Makkelijk te lezen en gelijk toe te passen in je eigen leven/carrière. Het zetje wat je soms nét nodig hebt om een volgende stap te zetten. Aanrader!”
“Dit is een super veelomvattend boek voor elke vrouw die meer grip wil krijgen op haar eigen leven en op haar carrière. Ongeacht of je nu net begint aan je carrière of dat je al 15 jaar bezig bent, het boek geeft een heleboel fijne inzichten en tips! Dingen die ik 4 jaar geleden het liefst al had gelezen of gehoord of waarvan ik wist dat het bestond. Je doet tijdens het lezen ook nog eens inspiratie op doordat er naar andere goede boeken verwezen wordt en veel voorbeelden gegeven worden. 
 
Via handige lijstjes kun je na het lezen van een hoofdstuk ook direct aan de slag met een thema en het op jezelf toepassen. Ik zou het boek aanraden als je inspiratie wilt opdoen, adviezen wilt van iemand die ervaren en succesvol is of gewoon wat meer structuur wilt in je leven/werk.”

Wait there's more!

Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker

Ruim 20 templates

Je krijgt toegang tot ruim 20 templates waar jij direct aan de slag kunt met alle oefeningen en het maken van jouw plan!

Hendrika Willemse | Female empowerment | Ondernemer | Coach | Spreker

Bomvol oefeningen

Je krijgt praktische tips, waardevolle oefeningen en toegang tot templates zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen!

Over Hendrika

Hendrika Willemse-Vreugdenhil is spreker, high performance coach, topatleet en al ruim 20 jaar als vrouw werkzaam in de techsector. Ze heeft haar eigen IT-bedrijf opgebouwd en met succes verkocht en bekleedde daarna verschillende directie- en managementfuncties bij corporate techbedrijven.

Hendrika heeft een internationale sportcarrière achter de rug: ze
was drie keer wereldkampioen en twee keer Europees kampioen karate. Ze weet dus als geen ander dat je met ambitie, discipline en doorzettingsvermogen uitzonderlijke prestaties kunt bereiken.

De afgelopen jaren heeft ze al haar kennis, ervaring en best practices gebundeld om teams en organisaties naar een hoger niveau te tillen en om professionals op de toppen van hun kunnen te laten presteren (zonder gek te worden).

Interview Groei-IT | Hendrika Willemse